top of page

Kristian Høgenhaug

32 år, kandidat i idræt, med speciale i træningsfysiologi og præstationsoptimering. Startede med triathlon i 2012 og har siden 2017 kørt som professionel. Siden da er det blevet til både Ironman sejr i Hamburg samt ITU Europamester og Verdensmester på langdistance.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kristian Hindkjær

31 år, kandidat i idræt, med speciale i træningsfysiologi og præstationsoptimering. Startede med triathlon i 2014 og har siden 2018 kørt som professionel. Opnåede i sin debutsæson som professionel en 2. plads til DM på mellemdistance samt flere top 10 resultater på Ironman distancen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

#GoLngr

Uden elitesportsbaggrund, har vi selv taget skridtet fra amatører til professionelle. Derfor har vores mantra været #GoLngr udtalt "Go Longer", som et symbol på vores tilgang - at søge detaljerne i sporten, hele tiden forsøge at gøre det "ekstra" der skal til for, at indhente konkurrenterne. Det er dén tilgang vi tager med over i vores coaching. Vi forsøger hele tiden at holde os opdateret på hvad der rører sig i den videnskabelige litteratur, samtidig med at vi dagligt selv lærer en masse i vores træning, og kontakt med vores #GoLngr atleter. Vi mener at #GoLngr er et kvalitetsstempel.

bottom of page